OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİYESİ

Sayın Velimiz,

Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin 10. maddesine göre okul-aile birliği kurmak, kurul üyelerini belirlemek; Okulumuzun, Okul Aile Birliği olağan genel kurul toplantısını yapmak, 2021-2022 eğitim öğretim yılında yapılacak faaliyetleri, öğrenci değerlendirmelerini görüşmek üzere aşağıdaki gündem maddeleri kapsamında genel kurulumuz 26.10.2021 Salı günü saat 14:20'de okulumuzda toplanacaktır. Yapılacak genel kurulumuzda Okul Aile Birliği yönetmeliği gereği Yönetim Kurulu (5 asil, 5 yedek) ve Denetleme Kurulu (1 asil, 1 yedek) üyelerinin seçimleri liste halinde oylanarak yapılacaktır. Bu nedenle görev almak ve liste sunmak isteyen velilerimiz 26.10.2021 Salı günü saat 14:00'e kadar listesini okul idaresine dilekçe ekinde vermeleri gerekmektedir. Unutmayalım ki genel kurulumuza katılımınız okulumuza, bize ve öğrencimize vereceğiniz önemdir. Okul Aile Birliğimizin çalışmalarına destek olabilmek için toplantıya katılmanızı önemle rica ederim.

Gündem

1.  Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

2. Genel kurul üyelerinin toplantı katılım cetvelini imzalamaları

3. Açık Oylama ile veliler arasından Divan Başkanı seçimi